[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

 

Staat je vraag er niet bij, mail ons die via [email protected]. Je krijgt snel antwoord.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_toggles mode=”accordion” animation_delay=”0″][cmsmasters_toggle title=”1. Wanneer beginnen de nieuwe cursussen?”]

Onze standaardcursussen (wekelijks 1 les) starten jaarlijks in september, januari en april. Ook zijn er tussentijds cursussen in November en juni (2 lessen per week). In juli en augustus organiseren we intensieve cursussen, waarbij je in 1 week tijd (les van maandag tot en met vrijdag) een bepaald taalniveau afrond. Verder zijn er extra cursussen in de winter- en voorjaarsvakantie.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”2. Hoe weet ik welk niveau voor mij geschikt is?”]

Lees de beschrijvingen van de verschillende niveaus op de homepage van deze website. Twijfel je welk niveau bij jou past, mail ons dan en wij nemen contact met je op om een goed advies te kunnen geven. Ook een niveautest is mogelijk (online of op school).

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”3. In welke taal geven jullie les? “]

Wij onderwijzen de Franse taal … in het Frans! Onze gekwalificeerde docenten hebben Frans als moedertaal en zijn opgeleid in het geven van Frans als tweede taal. Bij ons spreek je dus al Frans vanaf de eerste minuut! Dat helpt ook bij de interactie met andere studenten, waarvan er altijd een flink aantal uit een ander land dan Nederland komen. En je kunt altijd ook vragen stellen in het Engels.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”4. Als mijn niveau bij aanvang van een cursus niet aansluit bij dat van de rest van de klas, kan ik dan naar een andere groep?”]

Bespreek het met je docent (bij voorkeur niet later dan na 3 lessen), die jouw niveau kan beoordelen. Met jouw toestemming zal zij of hij contact opnemen met de schoolleiding om te kijken wat er voor jou mogelijk is.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”5. Als ik op een andere school een Franse cursus heb gevolgd, moet ik dan een plaatsingstest doen?”]

Stuur ons bij je inschrijving een kopie van het certificaat of diploma dat je (niet te lang geleden) behaald hebt. Uiteraard ben je welkom om een plaatsingstest te doen. Neem daarvoor contact met ons op. Mail naar [email protected]  om een afspraak met een van onze docenten te maken.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”6. Krijg ik na afloop van een cursus een certificaat?”]

Na afloop van de lessen ontvang je een certificaat dat aantoont dat je de cursus hebt doorlopen (voor minimaal 80% van het programma). Het is niet een officieel taalvaardigheidscertificaat zoals dat alleen door overheidsinstanties mag worden uitgeschreven. Wij sturen je ons certificaat op aanvraag per e-mail.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”7. Kan ik mijn inschrijving annuleren?”]

Op je inschrijving zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Daarin is een bedenkperiode opgenomen. Je kunt je inschrijving zonder kosten annuleren (schriftelijk per post op per mail naar [email protected]) binnen 14 dagen na het tijdstip van aanmelding, en eerder dan 1 week voor de start van de cursus waarvoor je je hebt aangemeld. Doe je dit later dan 14 dagen na aanmelding, maar nog wel eerder dan 1 week voor de start van de cursus waarvoor je je hebt aangemeld, dan wordt € 50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Besluit je om op een later tijdstip deel te nemen aan een cursus, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de dan geldende cursuskosten.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”8. Wat moet ik doen als ik een les niet kan bijwonen?”]

Als je een les niet kunt bijwonen informeer dan als eerste je docent en onze school. De lesstof en het huiswerk vind je op de aan jou toegewezen internetpagina. Zo loop je geen achterstand op voor de volgende les. Indien mogelijk kun je de gemiste les bij een andere groep volgen.

Krijg ik korting als ik een les mis?

Nee, voor een gemiste les is geen terugbetaling mogelijk. Na je inschrijving reserveren wij een plek in de groep en rekenen wij op je aanwezigheid. We werken met kleine groepen en geringe marges. Hierdoor is het bij groepslessen niet mogelijk in het rooster rekening te houden met je persoonlijke mogelijkheden aanwezig te zijn. Kun je niet altijd present zijn bij groepslessen? Dan kun je bij ons ook privélessen volgen. Neem contact op voor meer informatie.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”9. Wat is bij het cursusgeld inbegrepen?”]

In het cursusgeld zijn alle leermiddelen inbegrepen (fotokopieën, lesboeken enz.). Wanneer bij een cursus een lesmethode wordt gevolgd, dan verstrekken wij het lesboek dat je als student na afloop van de cursus mag houden. Kun je het lesboek ook bij een andere cursus gebruiken (bijvoorbeeld ‘Totem A1’, voor  zowel de cursus A1.1 als de cursus A1.2), dan gebruikt je bij die andere cursus het eerder gekregen boek. Wordt een boek voor meerdere cursussen gebruikt, dan is er geen restitutie in geld of anderszins.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”10. Kan ik in termijnen betalen?”]

Ja, dat is mogelijk. Je eerste betaling moet binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur en/of voor de start van de cursus plaatsvinden. De laatste termijn moet voor het eind van de cursus zijn betaald. Vermeld bij elke betaling het factuurnummer, zodat de betaling aan jou gekoppeld kan worden.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”11. Hoe gaat het als mijn werkgever voor mij het cursusgeld betaalt?”]

Wanneer je voor je werk aan een cursus Frans deelneemt zorgen wij voor een factuur op naam van je werkgever en vermelden daarop de aan bedrijven verplicht in rekening te brengen BTW van 21%. Taalcursussen voor privédoeleinden zijn vrijgesteld van BTW.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”12. Wat is jullie BTW-, KvK- en bankrekeningnummer?”]

KVK: 77758242

BTW: NL003236223B62

IBAN: NL89 INGB 0007 2844 76

BIC/SWIFT: INGBNL2A

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”13. Hoe kan ik met jullie contact opnemen?”]

Je kunt ons bellen op (+31) 20 303 34 38. Bedenk dat wij niet op elk moment bereikbaar kunnen zijn. Je kunt  een boodschap inspreken en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook mailen via [email protected].

Op dit moment werken we met enigszins beperkte beschikbaarheid aan de telefoon. Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld. Wij proberen altijd snel te reageren op je oproep of e-mailbericht.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”14. Hoeveel leerlingen zitten er in een groep?”]

Wij werken met kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 8 leerlingen.

[/cmsmasters_toggle][cmsmasters_toggle title=”15. Waar worden de lessen gegeven?”]

Onze leslocatie is Keizersgracht 316, op de eerste verdieping. Daar hebben wij drie lokalen: Salle Baudelaire, Salle Molière en Salle Camus. Voor aanvang van de eerste les ontvang je per mail de naam van je docent en de naam van je leslokaal. Op de eerste cursusdag is ook de leiding van L’école de français aanwezig om je welkom te heten, en je eventuele vragen te beantwoorden.

[/cmsmasters_toggle][/cmsmasters_toggles][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″]

[cmsmasters_divider width=”long” height=”1″ style=”solid” position=”center” margin_top=”50″ margin_bottom=”50″ animation_delay=”0″]

[/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_counters type=”vertical” count=”4″ icon_size=”30″ icon_space=”60″ icon_border_width=”0″ icon_border_radius=”50%” animation_delay=”0″][cmsmasters_counter value=”400″ icon_type=”icon” icon=”cmsmasters-icon-users-1″]Studenten[/cmsmasters_counter][cmsmasters_counter value=”100″ icon_type=”icon” icon=”cmsmasters-icon-graduation-cap”]Curssussen[/cmsmasters_counter][cmsmasters_counter value=”17″ icon_type=”icon” icon=”cmsmasters-icon-briefcase”]Docenten[/cmsmasters_counter][/cmsmasters_counters][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]