Testimonials

Bekijk hier wat andere studenten van ons vinden!

“De training voldoet aan mijn verwachtingen. Ik vind het erg leuk en leer elke week weer een beetje beter Frans praten. Ik ben erg tevreden over de docente, Nausicaa, ze gebruikt veel visuele hulpmiddelen (computer/bord/kaarten) waardoor de stof beter blijft hangen. Bovendien is ze heel enthousiast en weet dit goed over te brengen op de groep.”

Annika

“Ik schreef me in voor de avondcursus Frans C1. Ik hoopte daar mijn Franse vaardigheden op een aangename manier te kunnen verbeteren. Dankzij Claire is dat prima gelukt. Ik heb Claire ervaren als een enthousiaste, betrokken en bovenal professionele docente. Ze kan ontzettend goed uitleggen, neemt haar werk heel serieus en verzint allerlei spelletjes om het leren leuk te maken. Ik kan me werkelijk geen betere FLE (français langue étrangère) docente voorstellen!”

Iris Wieman

“Dit jaar heb ik een cursus frans A2 gevolgd bij Céline Dandoy. Céline is een enthousiaste en energieke lerares. De lessen waren gestructureerd en boeiend. Céline zorgt ervoor dat de studenten actief meedoen tijdens de les, met speelse en interactieve oefeningen. Verder legt ze op een heldere en geduldige manier de grammatica en andere regels uit. Zeer aan te bevelen om op een goede manier frans te leren, voor zowel privé als zakelijk gebruik.”

Wouter Kok

KAUSA Communication & Design

“Wat maakt Annick Noirfalisse (docent van Questions d’actualité) een goede leraar?
Haar vakmanschap.
Het vanuit betrokkenheid en ambitie aanbieden van de best mogelijke lessen, zonder het niveau van de leerlingen uit het oog te verliezen. Zij kijkt met een open blik naar ontwikkelingen in de samenleving en de wereld.
Haar lessen bieden een prachtige kans om mijn Frans op een leerzame en plezierige manier te verbeteren.
Ik heb haar lessen zeer gewaardeerd..”

Doric Steevensz

Céline is vakkundig en inspirerend in haar manier van lesgegeven. Haar lessen zij creatief en gevarieerd, waardoor je echt zin krijgt om te blijven studeren. In een relatief korte periode is mijn Franse taalvaardigheid flink verbeterd. Door het grotere zelfvertrouwen, ben ik effectiever in het zaken doen in Frankrijk. De kwaliteit van het menselijk contact is ook een stuk beter geworden. Al met al, een zeer positieve ervaring.”

Mike Riegel

“Claire is als examinator bekend met de eisen van diplomering op ERK-taalniveau waardoor zij mij met tips en trucs heeft weten te brengen tot het kunnen beargumenteren van stellingen. Met humor, begrip en respect heeft zij onophoudelijk maatwerk aangeboden.  Zij maakte hierbij gebruik van actualiteit, maar vooral ook van haar eigen brede kennis en interesse in literatuur en cultuur. Claire heeft mij niet alleen intensief begeleid naar de eindstreep van mijn studie, maar zij heeft mij ook vertrouwen en plezier weten te geven in mijn ontwikkeling op het gebied van de Franse taal.”

Liesbeth