Geschiedenis

L’école de français is in de zomer van 2016 opgericht door twee voormalige collega-docenten met dezelfde visie op het onderwijzen van de Franse taal. Sinds 2020 is de leiding volledig in handen van oprichtster Céline Dandoy.

Missie

Onze missie is het aanbieden van cursussen en workshops die optimaal aansluiten op wat cursisten nodig hebben om de Franse taal te leren of om hun Franse kennis en vaardigheden te verbeteren. Voor het beste resultaat worden de lessen gegeven door docenten met Frans als moedertaal, aan groepen die niet groter zijn dan 8 leerlingen. Leuk en leerzaam!

Ambitie

Het is onze ambitie om met een uitgekiend, innovatief lesprogramma het leren van de Franse taal toegankelijk te maken voor kinderen en volwassenen, ongeacht hun leeftijd, niveau en leervaardigheden.
20
Native French Teachers
2240
Students Enrolled
615
Complete Courses

Céline Dandoy

OPRICHTSTER, DOCENT
Parisienne Céline, directrice en docent van L’école de français, behaalde een master in Franse literatuur aan de Sorbonne Nouvelle en leerde o.a. Spaans, Italiaans en Pools. Dankzij haar eigen ervaring met taalverwerving weet zij precies wat haar leerlingen nodig hebben voor een optimaal resultaat. Ruim tien jaar onderwees ze Frans in Australië en Polen en nu in Nederland, aan o.a. universiteitsstudenten, bedrijfsmedewerkers, volwassenen en tweetalige tieners. Haar leerlingen beschrijven haar als pro-actief, professioneel, uitdagend en creatief.

Onze Team