COVID-19 Update In-Person Lessons Resume at Lecole de Francais

Home / Blog / COVID-19 Update In-Person Lessons Resume at Lecole de Francais

L’école de français is een privé-instelling en aangezien wij in onze lokalen zijn, kunnen wij heropenen voor onze cursussen voor volwassenen, maar ook voor kinderen (Frans als moedertaal en Frans als tweede taal).

Wij zullen het RIVM-protocol respecteren om de veiligheid van onze cursisten en leraren te garanderen. – Blijf thuis als u symptomen heeft. — Houd 1,5 m afstand – controleer de stickers op de vloer (Tussen 4 en 5 leerlingen per klas) – Zet uw mondkapje op als u zich door het gebouw beweegt, u kunt uw mondkapje afdoen als u zit. – Desinfecterende gel is beschikbaar bij de ingang van het gebouw en in de klaslokalen. – Wij ontsmetten de lokalen tussen de lessen en zetten de ramen open tussen de lessen. – Ouders mogen het gebouw niet in, de leraars zullen de kinderen beneden verwelkomen en ze aan het einde van de les weer naar beneden brengen. (Gelieve op tijd te zijn) – De avondklok geldt tot 21.00 uur, wij sluiten L’école de français om 20.00 uur.  

RIVM “Het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is wel toegestaan met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.”  

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/hogescholen-en-universiteiten-hoger-onderwijs

Leave a Reply

Your email address will not be published.