5-6 ans, cursus voor Franstaligen, ZATERDAG 11:40-12:40 uur (28/8/2021 – 9/7/2022)

5-6 ans, cursus voor Franstaligen, ZATERDAG 11:40-12:40 uur (28/8/2021 – 9/7/2022)
0 student

5-6 ans, cursus voor Franstaligen, ZATERDAG 11:40-12:40 uur (28/8/2021 – 9/7/2022)

Deze cursus voor Franstalige kinderen van 5 tot 6 jaar heeft als doel hun woordenschat te ontwikkelen en elk kind in staat te stellen te zeggen, een mening of een behoefte uit te drukken, vragen te stellen, nieuws aan te kondigen.

Het kind leert door middel van ludieke en interactieve activiteiten om met anderen in communicatie te treden en zich in te spannen zodat anderen begrijpen wat hij/zij wil zeggen.

De doelen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de kinderen.

Schrijf de voor en achternaam en de geboortedatum van uw kind in de rubriek bestelnotities
De aanmeldingen zijn beperkt tot acht leerlingen om ervoor te zorgen dat elk kind maximale individuele aandacht krijgt.
Proefles mogelijk het hele jaar door als de cursus niet vol is- neem contact met ons op voor de mogelijkheden
[email protected]
Inschrijvingen zijn het hele jaar door mogelijk (12 lessen/1 trimester voor € 171)

Ce cours pour les enfants francophones de 5 à 6 ans a pour objectif de développer leur vocabulaire et permettre à chacun de pouvoir dire, exprimer un avis ou un besoin, questionner, annoncer une nouvelle. L’enfant apprend par des activités ludiques et interactives à entrer en communication avec autrui et à faire des efforts pour que les autres comprennent ce qu’il veut dire. Les objectifs sont adaptés en fonction de l’âge et du niveau des enfants.

Juliana Joly
Juliana bracht een deel van haar jeugd in Parijs door voor ze verhuisde naar Normandië, alwaar ze opgroeide in een klein dorpje te midden van akkers en koeien! (Ondanks dat houdt ze nog steeds niet van camembert). Voor haar studie Talen en Interculturaliteit vertrekt ze naar Straatsburg. Ze studeert Nederlands en besluit om van dichtbij te gaan bekijken hoe het land eruit ziet waar koninginnen dezelfde naam hebben als zij. Eenmaal in Amsterdam, dankzij het uitwisselingsprogramma Erasmus, wordt ze meteen verliefd: niet alleen op de stad, maar ook op een Fransman die ze ontmoet tijdens haar Nederlandse lessen. En dat is inmiddels alweer 7 jaar geleden! Sindsdien heeft ze haar master Vertalen voltooid aan de Universiteit van Amsterdam, werkt ze als vertaler en redacteur, en is ze nog steeds verliefd op Nederland en haar Fransman.
Cursusonderdelen zijn leeg

Instructor

€460.00