[et_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#006699″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Ligne”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Texte” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_color=”#006699″]

Hoe het allemaal is begonnen

Om een lang verhaal kort tL'école de français, Claire Schepers et Céline Dandoye maken: in 2011 is Claire naar Nederland gekomen, Céline in 2014.
Sindsdien hebben ze allebei lesgegeven aan verschillende scholen, instituten en bedrijven, zowel in Nederland als daarbuiten. Beiden zijn ze bevlogen en creatieve professionals, die sinds mei 2016 het team vormen van L’école de français.

Op een dag beseften ze zich dat ze meer wilden bieden aan mensen die Frans willen leren in Amsterdam.
Daarom zijn ze in 2015 allebei hun eigen bedrijf gestart: Claire met En français en Céline met École Dandoy. Deze kleine Franse taalschooltjes groeiden al snel uit hun voegen…
De twee ex-collega’s kwamen er al gauw achter dat ze een hoop waarden en inzichten delen. Dit was het begin van een vriendschap, die langzaam maar zeker uitmondde in ideeën om samen iets groters op te zetten. In mei 2016 voelden ze dat het tijd was om de sprong in het diepe te wagen: een lesruimte in het centrum van Amsterdam werd snel gevonden en toen gingen ze heel hard aan de slag om in de zomer de deuren van de nieuwe taalschool te kunnen openen. Zo is L’école de français tot leven gekomen.
En dit is nog maar het begin!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]